Visningar

Ända sedan Ellen Key själv bodde på Strand har platsen lockat besökare. Huset har visats för dem som vill veta mer om Ellen Key, hennes liv och hennes vackra hus. Även idag har Strand öppet för visningar, med tider som anpassas till stipendiaterna.

 Strand är öppet för besökare från första maj till sista september. Måndagar är huset och trädgården stängt. Det går bara att besöka huset med guide, rundvandring på egen hand är tyvärr inte möjligt. Trädgården stänger efter dagens sista visning. Hundar får tyvärr inte komma in i huset och ska hållas kopplade i trädgården.

Vi öppnar Strand för visning lördagar och söndagar i juni kl 11, 12 och 14. Tisdag till fredag tar vi bara emot förbokade grupper på max 8 personer. Efter midsommar är Strand öppet som vanligt med visningar tisdag till söndag. Vi begränsar gruppernas storlek till max 8 personer i enlighet med rådande restriktioner.

 Priset för visning är 120:- per person för vuxna.

Barn 7-15 år kostar 30:- och barn 0-6 år gratis.

50% rabatt på entrén med Kulturarvskortet.

Vi accepterar kortbetalning, kontanter eller Swish.

 

 Välkomna!

Öppettider 2021

För större sällskap och bussgrupper gäller separata visningstider, läs mer under “Boka en grupp”.

1 maj – 31 maj Stängt

1 juni – 27 juni visningar lördag – söndag kl 11, 12 och 14. Midsommarafton stängt.
Tisdag-fredag enbart förbokade grupper på max åtta personer. Förboka i god tid via mail eller hemsidan.
29-30 juni visning kl 11 och 14

1 juli – 14 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11, 12, 14 och 16.

15 aug – 31 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11 och 14.

1 – 30 september, visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14.

Boka plats på visning

.

 Bokning av enstaka platser

Vi erbjuder 10 bokningsbara platser till varje visning. Dessa platser bokas och betalas med kort här på hemsidan. Det går inte att boka plats på visning via e-post eller telefon.

Beloppet återbetalas inte så var säker på att du verkligen vill/ kan gå på visningen.

Biljetterna är inte personliga och kan överlåtas till någon annan. Barnbiljetter kan överlåtas till en vuxen som då betalar fullt pris. Det går att boka max fyra platser per sällskap.

Var beredd att visa upp ditt bekräfteslemail när du kommer till Strand. Kulturavskortet måste uppvisas för att erhålla rabatten.

 På grund av smittspridningen kommer gruppernas storlek att begränsas kraftigt och vi rekommenderar att du förbokar plats på visningen för att verkligen komma med.

Välkomna!.ut

Boka en grupp

Vill ni boka visning för ett större sällskap (minst 10 personer) klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan.

Här finns vi – välkommen!

Hitta till Ellen Keys Strand