Visningar

Ända sedan Ellen Key själv bodde på Strand har platsen lockat besökare. Huset har visats för dem som vill veta mer om Ellen Key, hennes liv och hennes vackra hus. Även idag har Strand öppet för visningar, med tider som anpassas till stipendiaterna.

 Strand är öppet för besökare från första maj till sista september. Måndagar är huset och trädgården stängt. Det går bara att besöka huset med guide, rundvandring på egen hand är tyvärr inte möjligt. 

Preliminärt öppningsdatum för Strand 2021 blir den första juni. Det är fortfarande ett osäkert läge och detta datum kan komma att ändras. De restriktioner som för närvarande är aktuella gör det svårt för oss att ha visningar. Vi hoppas att det snart lättar. Det går tills vidare inte att boka plats på visningarna. Vi avvaktar med att öppna upp onlinebokningen till visningarna. Vi vill vara säkra på att visningarna går att genomföra i enlighet med rådande rekommendationer och restriktioner.

 

Priset för visning är 120:- per person för vuxna.

Barn 7-15 år kostar 30:- och barn 0-6 år gratis.

50% rabatt på entrén med Kulturarvskortet.

Vi accepterar kortbetalning, kontanter eller Swish.

Trädgården stänger efter dagens sista visning. Välkomna!

Öppettider 2021

För större sällskap och bussgrupper gäller separata visningstider, läs mer under “Boka en grupp”.

1 maj – 14 maj visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14.

15 maj – 30 juni visningar tisdag – söndag kl 11 och 14. Midsommarafton stängt.

1 juli – 14 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11, 12, 14 och 16.

15 aug – 31 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11 och 14.

1 – 30 september, visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14.

Boka plats på visning

.

 Bokning av enstaka platser

Vi erbjuder 10 bokningsbara platser till varje visning. Dessa platser bokas och betalas med kort här på hemsidan. Det går inte att boka plats på visning via e-post eller telefon.

Beloppet återbetalas inte så var säker på att du verkligen vill/ kan gå på visningen.

Biljetterna är inte personliga och kan överlåtas till någon annan. Barnbiljetter kan överlåtas till en vuxen som då betalar fullt pris. Det går att boka max fyra platser per sällskap.

Var beredd att visa upp ditt bekräfteslemail när du kommer till Strand. Kulturavskortet måste uppvisas för att erhålla rabatten.

 På grund av smittspridningen kommer gruppernas storlek att begränsas kraftigt och vi rekommenderar att du förbokar plats på visningen för att verkligen komma med.

Välkomna!.ut

Boka en grupp

Vill ni boka visning för ett större sällskap (minst 10 personer) klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan.

Här finns vi – välkommen!

Hitta till Ellen Keys Strand