Visningar

Ända sedan Ellen Key själv bodde på Strand har platsen lockat besökare. Huset har visats för dem som vill veta mer om Ellen Key, hennes liv och hennes vackra hus. Även idag har Strand öppet för visningar, med tider som anpassas till stipendiaterna.

 Strand är öppet för besökare från första maj till sista september. Måndagar är huset och trädgården stängt. Det går bara att besöka huset med guide, rundvandring på egen hand är tyvärr inte möjligt.  Priset för visning är 100:- per person. Barn under 16 år går gratis. 50% rabatt på entrén med Kulturarvskortet. Vi accepterar kortbetalning, kontanter eller Swish. Trädgården stänger efter dagens sista visning. Välkomna!

Öppettider 2020

För större sällskap och bussgrupper gäller separata visningstider, läs mer under “Boka en grupp”.

1 maj – 29 maj, STÄNGT

30 maj – 22 juni, Enbart för förbokade slutna sällskap. Midsommarafton stängt.

23 juni – 30 juni visningar tisdag – söndag kl 11 och 14.Begränsat antal platser.

1 juli – 14 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11, 12, 14 och 16 Begränsat antal platser.

15 aug – 31 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11 och 14 Begränsat antal platser.

1 – 30 september, visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14 Begränsat antal platser.

Boka plats på visning

.

 Bokning av enstaka platser

Vi erbjuder 10 bokningsbara platser till varje visning. Dessa platser bokas och betalas med kort här på hemsidan. Det går inte att boka plats på visning via e-post eller telefon.

Beloppet återbetalas inte så var säker på att du verkligen vill/ kan gå på visningen.

Biljetterna är inte personliga och kan överlåtas till någon annan. Barnbiljetter kan överlåtas till en vuxen som då betalar fullt pris. Det går att boka max fyra platser per sällskap.

Var beredd att visa upp ditt bekräfteslemail när du kommer till Strand. Kulturavskortet måste uppvisas för att erhålla rabatten.

 På grund av smittspridningen kommer gruppernas storlek att begränsas kraftigt och vi rekommenderar att du förbokar plats på visningen för att verkligen komma med.

Välkomna!.ut

Boka en grupp

Vill ni boka visning för ett större sällskap (minst 10 personer) klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan.

Här finns vi – välkommen!

Hitta till Ellen Keys Strand