Visningar

Ända sedan Ellen Key själv bodde på Strand har platsen lockat besökare. Huset har visats för dem som vill veta mer om Ellen Key, hennes liv och hennes vackra hus. Även idag har Strand öppet för visningar, med tider som anpassas till stipendiaterna.

Strand har öppet från den 1 maj till den sista september. Måndagar är huset och trädgården stängt. Det går bara att besöka huset med guide, rundvandring på egen hand är tyvärr inte möjligt. En visning av Strand tar ungefär en timme. Priset för visning är 100:- per person. Barn under 16 år går gratis. 50% rabatt på entrén med Kulturarvskortet. Vi accepterar kortbetalning, kontanter eller Swish. Trädgården stänger efter dagens sista visning. Välkomna!

Öppettider 2020

För större sällskap och bussgrupper gäller separata visningstider, läs mer under “Boka en grupp”.

1 maj – 14 maj, visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14

15 maj – 30 juni, visningar tisdag – söndag kl 11 och 14. Midsommarafton stängt.

1 juli – 14 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11, 12, 14 och 16

15 aug – 31 augusti, visningar tisdag – söndag kl 11 och 14

1 – 30 september, visningar lördag, söndag och helgdag kl 11 och 14

Boka plats på visning

.

Bokning av enstaka platser

Vi håller på att bygga om vårt bokningssystem därför går det för närvarande inte att förboka platser till de enskilda visningarna på Strand. Vi räknar med att vara färdiga i januari 2020 och då går det åter att förboka platser på sommarens visningar. Tack för ditt tålamod!

Boka en grupp

Vill ni boka visning för ett större sällskap (minst 10 personer) klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan.

Här finns vi – välkommen!

Hitta till Ellen Keys Strand